Stop A.C.T.A.

Proteste impotriva A.C.T.A. - Piata Universitatii, Bucuresti, 11.02.2012

Romanii au gasit puterea sa iasa in strada si acum, pentru a protesta impotriva A.C.T.A., pe o ninsoare si un frig de crapau pietrele. Ora oficiala de incepere a protestului a fost ora 17:00 si a tinut pana tarziu in noapte. A fost o zi cu proteste pasnice, care nu s-au desfasurat numai in Bucuresti, ci in toata Europa, in speranta ca tratatul nu va fi aprobat.

Daca Romania nu se retrage in mod oficial din tratatul A.C.T.A., pe data de 25.02.2012 romanii ies din nou in strada. Puteti confirma prezenta AICI.

In imaginile 2 si 3 se poate observa un informator al serviciilor secrete, infiltrat printre protestatari. Ma gandeam ca are macar bunul simt sa nu fie asa de evident - serios, cu castile in urechi si scanand protestatarii cu o privire de vultur - aveai impresia ca vrea sa omoare pe cineva.

De cealalta parte a Universitatii, in fata Teatrului National, oamenii inca protestau impotriva lui Basescu, asa cum o fac in fiecare zi de mai bine de o luna.

Va las cu imaginile, care sper ca vorbesc de la sine:


Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA
Stop ACTA

Comments

  1. au fost proteste in toata tara, referitor la ceea ce unii vor sa faca cu lumea toata. vom ajunge niste marionete in mainile celor care dicteaza din spatele usilor inchise

    ReplyDelete
  2. sa speram k si in vara se va respinge cererea

    ReplyDelete

Archive

Contact Form

Send